Aan de slag

Aan de slag. In hoeverre kent een mens zichzelf? Is er een objectieve waarheid of werkelijkheid en zo ja is het mogelijk die te kennen? Van die leuke filosofische vraagjes die wel vaker gesteld zijn. Waar iedereen wel eens mee worstelt en waarop je nooit het antwoord zult vinden.

Vragen die het leven interessant maar ook lastig maken. Vragen die filosofisch licht maar ook indringend kunnen worden als het bijvoorbeeld gaat over het beoordelen van je eigen prestaties of die van anderen; Werkt iemand hard? Levert iemand voldoende output? Wat is voldoende/de norm?

Dit vraagt om een nieuwe dienst: het oordeel op maat.

Deel dit artikel:
  • Print
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Hyves
  • LinkedIn
  • Add to favorites

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *